Shpërthime të fuqishme në disa qytete të Ukrainës

Sirenat e alarmit janë ndezur këtë mbrëmje në disa qytete të Ukrainës, ndërsa janë dëgjuar shpërthime të fuqishme.

Ekipet e CNN në terren kanë raportuar për sirenat e sulmit ajror në Odessa dhe Uman. Edhe në Kiev është dëgjuar një shpërthim i fuqishëm, por ende nuk ka informacione për pasojat që ka shkaktuar.