“S’mendoj se një çift duhet të shkojë te doktori i s*ksit”/ Plas debati mes Antonelës dhe Shqipes

Dy ish-konkurrentet e “Për’puthen”, Antonela Berisha dhe Shqipe Hysenaj, janë kapur teksa ishin të ftuara në “Trotuar” në “E Diell”.

Teksa në studio diskutohej tema “doktori i seksit, tabu apo nevojë”, kanë plasur ofendimet mes dy vajzave.

Ervin Kurti pyeti Antonelës nëse ishte dakord që të fliste me një person që është jashtë çiftit, për problemet intime.

“Absolutisht po. Problemet seksuale mund të jenë si probleme shëndetësore apo të lëkurës”, tha ajo, dhe Ervini shton: “Se Shqipja është kundër, nuk do”.

Berisha ia kthen menjëherë: “Se Shqipja është e mbyllur mentalisht dhe ky është problemi i mentalitetit tonë”.

Debati në studio:

Shqipja: Jo. Nuk mendoj se një çift duhet të shkojë te doktori i seksit, kur ka bashkëbisedim me njëri-tjetrin

Ervini: Po nuk ka

Shqipja: Të ndahen pra

Antonela: Pse shkojnë çiftet te psikologu për çifte sipas teje? Sepse kanë probleme

Shqipja: Po kanë probleme mendore

Antonela: I njëjti rast është edhe këtu. Të thuash se kanë probleme mendore ata që shkojnë te psikologu është shumë e shpifur

Shqipja: E thashë në formë shakaje nëse e kuptove. E kam parë Tan Bramën në BB VIP dhe e përgëzoj. Ke pasur forcën t’i thuash gjërat siç janë në një mënyrë të saktë,pa agravuar situata siç ka bërë Antonela.

Antonela: Kush flet Shqipja, doktoresha e agravimeve