Martesë në kohë lufte/ Çifti ukrainas bëhet gati kundër sulmit rus

Dy ukrainasit Yaryna Arieva dhe Sviatoslav Fursin, u martuan vetëm disa orë pasi Rusia nisi pushtimin në  vendin e tyre.

Ata e kaluan ditën e tyre të parë si çift i martuar duke mbledhur pushkët dhe duke u përgatitur për të mbrojtur Ukrainën.

Fotoja është realizuar nga Yaryna Arieva