I kërkoni miqve të heqin këpucët kur vijnë në shtëpinë tuaj? Armina Mevlani: Nuk më pëlqen që të shoh njerëzit me çorape

“I kërkoni miqve të heqin këpucët kur vijnë në shtëpinë tuaj?” është një nga temat për të cilat u diskutua mbrëmjen e sotme në “Goca dhe Gra”.

Armina Mevlani u shpreh: “Nuk më pëlqen që të shoh njerëzit me çorape. Mua nuk më ka thënë njeri hiq këpucët.”

Ndër të tjera, zbuloi se çfarë i ka thënë partneri i saj për kohën kur jetonte larg Shqipërisë.

“Zeni ka jetuar në Suedi dhe më ka thënë që merrnin me vete këpucë të pastra kur shkonin për darkë. Kur hynin diku, vishnin këpucët e pastra”, tha Armina.