Pas gjashtë muajsh, Bruno e ndan mendjen! Deklarohet për konkurrenten në “Për’puthen”

Bruno është një ndër konkurrentët që ka pasur më shumë takime në këtë sezon të “Për’puthen”.

Ai ka nisur takimet me Alvisën, Mikelën, Efin dhe në fund Florjanën. Njohjet e mëparshme kanë nisur mirë dhe Bruno është treguar i afërt sidomos me Mikelën dhe Efin, por më pas, për disa arsye, njohjet janë ndërprerë.

Pas hyrjes së konkurrentes së re, Florjanës, konkurrenti u fokusua tek ajo. Në takimin e mëparshëm, Florjana e priti Brunon në shtëpi, ndërsa këtë herë, Bruno ishte kujdesur për një surprizë romantike në natyrë. Duke i shprehur pëlqimin e tij, Bruno i tha Florjanës se do të jetë në “Për’puthen” vetëm për të dhe nuk ka interes për asnjë vajzë tjetër.

Bruno: Deklarohem për ty në atë studio!

Florjana: Edhe unë do të fokusohem vetëm te ty!

Bruno: Jam ndjerë më mirë se çdo herë tjetër

Florjana: Nëse kjo gjë shkon mirë, pse nuk e vazhdojmë jashtë?