Iliri nuk “i dha lekët”, Sabiani i tregon të gjitha pas Big Brother VIP

Iliri dhe Sabiani nisën një shoqëri brenda shtëpisë  së BBV.

Ata kanë vendosur ta vazhdojnë shoqërine e tyre edhe pas mbarimit të emisionit.

Sabiani doli nga shtëpia e “Big Brother VIP”  disa javë përpara finales duke lënë mikun e tij ta vazhdojë lojën i vetëm.

Ai e ka mbështetur Ilirin deri në fund të lojës .

 

 

I pyetur nga gazetari i “Shqipëria Live ” në lidhje me fitoren e mikut të tij ai u përgjigj :

Gazetari: Si u ndjeve që fitoi Iliri?

Sabiani:  Fitoi Iliri, fitoi Sabiani. Akoma nuk kemi bërë plane.

Gazetari: Të dha ndonjë lek?

Sabiani: Pyetja më fal për shprehjen , më ordinere. Unë ia kam falur 100 mijë euroshin brenda nuk dua lek nga askush