Pamjet e patransmetuara/ Duke u dridhur nga përplasja me Erionin, Mikela nuk mban dot lotët

Erioni dhe Rrushja shfaqën shumë afrimitet në takimin e tyre, gjë që nuk i pëlqeu aspak Mikelës.

Ajo la studion dhe pas saj shkoi Erioni duke lënë në mes takimin me Rrushen.

Në Për’puthen Prime janë transmetuar pamjet nga prapaskena ku duket se flasin me tone të larta zëri.

Mikela: Ty nuk ta ndjen për mua o djalë i dashur.

Erioni: Në takimet e tua me njerëzit e tjerë, kur u largova. Aty ndejta.

Mikela: Do mos të vij më në emision? Shumë bukur, nuk vij më.

Pas kësaj, Mikela largohet dhe teksa dridhej, me lot në sy thoshte se s’mund të qëndronte në studio kur shihte që nga momenti në moment do të kishin një puthje.