Fjori përjashtohet nga Për’puthen, ja arsyeja

Pamjet nudo të Fjorit që kanë qarkulluar në rrjet kanë shkaktuar debate të ashpra mes saj dhe Melikut.

Kjo cështje u diskutua edhe në puntatën e sotme të Për’puthen Prime pasi Fjori përdori koment racist ndaj Melikut në prapaskenë duke i thënë “ik gjej ndonjë gabele”.

Për këtë çështje, është diskutuar sërish, për të cilën Fjori tha:

“Nuk e di pse u dha vetëm kur unë kam folur keq. Ju dhe e gjithë Shqipëria nuk e keni parë momentin kur Meliku më ka sharë nga familja dhe me krenari të madhe. I kam kërkuar falje të gjithë njerëzve që mund të jenë prekur nga reagimi im. Fjori në atë video nuk është Fjori e vërtetë. Fjori është shumë e dashur dhe madje njerëzit në rrugë i ndihmoj me sa mundësi kam se dhe unë studente jam. I ndihmoj dhe i jap lekë, por i dua shumë, thjesht ishte moment agravimi.Nëse Meliku më kërkon falje, dhe unë i kërkoj. Fjori në video nuk është Fjori raciste”.

Por produksioni mori vendimin që të përjashtohet nga programi për komente raciste.