Shpallën paqe? Çudit Einxhel, pas akuzave të rënda, uron Donaldin

Finalja e Big Brother VIP është vetëm disa orë larg. Banorët ndjehen të emocionuar dhe nën kureshtje për fituesin.

Ata kanë shijuar në maksimum mëngjesin e sotëm të fundit brenda shtëpisë .

Ajo që na habiti më shum ishte një fjali e Einxhel kundrejt Donaldit.

“Lum nusja që do të të marrë” tha Einxhel,  një urim tipik shqiptar.

Ata kanë shijuar në maksimum mëngjesin e sotëm të fundit brenda shtëpisë .

Ajo që na habiti më shum ishte një fjali e Einxhel kundrejt Donaldit.

“Lum nusja që do të të marrë” tha Einxhel,  një urim tipik shqiptar.