Donaldi rrëfen tre momentet më të bukura në BBV, mes tyre nuk është…

Banorët gjatë darkës së mbrëmshme kanë treguar shumë situata.

Donaldi rrëfeu tre momentet e tij më të bukura brenda shtëpisë së BBV-së.

Puthja e parë me Trixën, parashuta e Romeos dhe shitja e pikturave ishin tri nga shumë momentet më të bukura që ai ka përjetuar që nga e tij në shtëpinë e BBV-së.

Donaldi ka qenë pöthuajse personazhi më i komentuar gjatë këtyre muajve të fundit, pasi trekëndëshi i formuar Bora-Donald-Beatrix theu çdo pritshmëri të mundshme.

Donald, Beniada, Iliri dhe Einxhel janë katër finalistët dhe të premten vetëm njëri prej tyre do të marrë çmimin e madh prej 115 mijë eurosh.