Donaldi pikturon Adem Jasharin për 14-vjetorin e Pavarësisë së Kosovës

Në 14-vjetorin e Pavarësisë së Kosovës, njëri prej finalistëve të Big Brother VIP,. Donaldi ka pikturuar Adem Jasharin.

Ai ishte simboli i pavarësisë së Kosovës dhe krijuesi i Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës. Nën tingujt patriotikë ai këndonte dhe pikturonte në të njëjtën kohë mbi fletën e vendosur në tokë.

Atmosfera e kësaj të enjteje në shtëpinë më të famshme në Shqipëri është shumë e bukur, ku banorët kanë uruar festën për të gjithë shqiptarët.