“Ku është dhoma…”/ Provokime, puthje e përqafime! Bruno zhvishet në takimin me Florjanën

Bruno dhe Florjana ishin shumë të afërt në takimin mes tyre, pasi vajza e ftoi në shtëpinë e saj.

Florjana gatoi për Burnon, duke u kujdesur deri në detaje.

Ndërsa Bruno kishte marrë me vete trëndafila të vegjël e të egër dhe një verë të bardhë për të dy.

Ndërsa konsumoi disa gota vere, Bruno ishte shumë i afërt me vajzën, por edhe ajo nuk ngeli pas.

Provokime, përqafime dhe puthje ndodhën mes tyre, ndërsa ai e dënoi Florjanën me një masazh.

Më pas ai hoqi bluzën, duke mos kursyer provokimet ndaj Florjanës.

Bruno: Ku është dhoma?

Florjana: Unë kam dhoma sa të duash, mund të zgjedhësh.

Bruno: E mirë i fikim kamerat?

Florjana: Vetëm një dhomë është me krevat dopio, të tjera janë me tek.

Bruno: S’ka gjë edhe tek.

Florjana: Pse të pëlqen ngushtë?