Aldisi ka punuar zhigolo/ Fjori: Si ka qenë shërbimi? Konkurrenti: Do ta provosh?

Aldisi i tregoi Fjorit në takim por dhe publikut se para nja viti ka punuar si zhigolo.

Konkurrenti tha se ka qenë një hobi dhe nuk e ka bërë për para, megjithëse pranoi se ka fituar shumë të ardhura gjatë asaj periudhe.

Nisi për hobi. Merrja 80 euro në orë. Kam marrë dhe 1.000 euro për dy ditë. Ka ndodhur para një viti dhe kanë qenë kryesisht gra të moshës 30-45 vjeçe”.

Fjori u habit nga rrëfimi i Aldisit dhe tha se nuk ia merrte mendja se do të kishte një eksperincë të tillë.

Fjori: A kanë ngelur të kënaqur njerëzit nga shërbimi yt

Aldisi: Do të doje ta provoje?

Fjori: Po u deklarova për ty, kjo është gjë normale