Mevlani bën gafën e madhe në mes të emisionit: S’e dija qe ishte Shën Valentin

Në ditën e të dashuruarve, kjo puntatë e Për’puthen ishte e mbushur me dhurata dhe surpriza.

Djemtë duhej të mendonin nga një dhuratë për vajzat dhe t’ua sillnin në studio.

Kur u pyet se çfarë dhurate kishte bërë për vajzat, Mevlani tha se nuk  e dinte se ishte Shën Valentin. Më pas të gjithë qeshën dhe e kaluan me sportivitet këtë situatë.