Mes emocionesh, Melik deklarohet për Lauretën! Përqafime dhe kërcim romantik

Melik mori vendimin të deklarohej për Lauretën dhe pikërisht në ditën e të dashuruarve, Shën Valentinin.

Në një takim katër minutësh, mes emocionesh, ai u deklarua se do të jetë vetëm për të në emision, duke i lënë  kohë vajzës që të vendosë.

Laureta nuk e priste një deklarim nga ana e tij, edhe pse u gëzua, ndërsa nuk dihet nëse ajo do të vendosë që të jetë vetëm për të në emision.

Më pas ata kërcyen nën tingujt romantikë të muzikës dhe dekorit të mrekullueshëm.