Me trëndafilin e kuq në dorë, Beniada përshëndet beqarët

Beniada e shijoi në maksimum ditën e Shën Valentinit por lumturia e saj zgjati edhe ditën tjetër duke ia kushtuar plotësisht beqarëve.

Me një përshëndetje për personat single ajo u sugjeroi atyre të dilnin dhe të kënaqeshin.

Ajo nuk i përjashtoi nga lista beqarët, pasi edhe ata e meritonin të festonin sipas Beniadës.

Beniada: Sonte është festa e beqarëve, single, gëzuar ju përqafoj shumë, dilni sot, shkoni në një restorant të bukur, ju puth fort!

Donald: Si mund të jesh i lumtur vetëm?

Beniada: Lindim vetëm,vdesin vetëm jemi lumtur vetëm. S’kemi nevojë për mollën gjysëm për të qenë i lumtur.

Beniada është një nga finalistët e Big Brother VIP. Me thjeshtësinë e saj ajo rrëmbeu zemrat e publikut shqiptar duke arritur deri në finale.