Banorët rrëfejnë emocionet e forta që kanë përjetuar në Big Brother VIP

Banorët e shtëpisë më të famshme në Shqipëri kanë kujtuar disa prej emocioneve më të forta, teksa shijonin darkën.

Beniada ka pyetur Einxhelin, Ilirin dhe Donaldin për emocionet më të forta që kanë jetuar gjatë rrugëtimit në Big Brother VIP.

Einxhel: Nata e Krishtlindjeve dhe puthja me Dagzin.

Donald: Puthja e parë me Trixën, ardhja e Romeos me parashutë dhe emocion që do ta quaja të veçantë për nga kushtet, mënyra si erdhi ishte vizatimi. Ai është emocion që nuk përsëritet. Dhe intervista me Arbanën ishte shumë e bukur.

Ilir: Emily sigurisht, dridhje e gjallë. Emocion sa kam ndejtur, kanë fluturuar 5 minuta sa mund të kem ndejtur si 5 sekonda.