“Do bësh kërdinë, do ta blejnë njerëzit”, Donaldi i jep ide biznesi Beniadës

Beniada është konsideruar si një nga personazhet më pozitive të këtij edicioni të Big Brother VIP.

Shpesh herë, ajo ngatërron fjalët për shkak se është rritur dhe ka zhvilluar karrierën e saj në Itali. Megjithatë këto momente kanë shkaktuar mjaft të qeshura.

Një prej tyre është edhe “profumi” nga kënga e Sinan Hoxhës që është bërë virale në rrjet. Bazuar në këtë këngë, Donaldi i ka sugjeruar Beniadës që të hapë një biznes teksa Einxhel i sugjeronte edhe emrin që duhet të zgjidhte.

Donald: Kam një super ide biznesi për ty. Pse nuk hap një dyqan parfumesh ti? Do bësh kërdinë. Edhe kot të jetë, do ta blejnë njerëzit, më beso.

Einxhel: Pse nuk bën parfum të vetin? Pale ta ketë në Shijak me dajë Pashukun.

Beniada: Do ta bëj.

Einxhel: Quaje porfumi i Benit.

Donald: Futi dhe një set kremrash dajë Pashuku.