Cili është çifti më i vërtetë? Ja çfarë thotë Arjola: Donaldi është strategjik

Arjola Demiri ka folur në “Fan Club” për çiftet e krijuara brenda Big Brother VIP.

Ajo tha se çifti më i vërtetë në sytë e saj është Einxhel dhe Dagz. Ndërsa për çiftin Beatrix-Donald, tha se ky i fundit është strateg ndërsa këngëtarja është shumë e përfshirë.

Arjola: Çifti më i vërtetë, Einxhel Dagz. E shoh Einxhelin shumë të përfshirë. Shoh një Trixë shumë të përfshirë dhe një Donald strategjik.

I kam treguar Trixës gjëra të miat që ta bëjë të luftojë për veten se Donaldi është këtu. E di që është e ndjeshme, por shpresoj që Trixa të mos jetë lënduar nga unë. Donaldi është strateg dhe nuk kam qenë kurrë kundër tij dhe kur më kanë dalë njerëzit para, kam nxjerrë pak kthetrat e falkonit.