Dhuratë që zgjat gjithë jetën! Nuk kanë fund surprizat për Monikën

Monika Lubonja, që nga dita e parë në shtëpinë e “Big Brother VIP” ka spikatur me elegancën dhe stilin e saj, ndërsa është vërtetë një nga gratë më të bukura shqiptare.

Javën e kaluar, Monika fitoi një koleksion fustanesh për evente të ndryshme, ndërsa sonte, ajo përfitoi trajtime falas gjatë gjithë jetës një një qendër estetike.