Kush ndërhyri për Alketa Vejsiun në Sanremo? Ilir Shaqiri jep deklaratën shokuese

Në një moment në shtëpinë e “Big Brother VIP” u fol për pjesëmarrjen e Antonela Berishës në “Sanremo”, pas sfidës nga Vëllai i Madh.

Shumë prej banorëve nuk e besuan këtë fakt dhe vendosën që në lojën e tyre ta vendosnin si një lajm të rremë.

Por ajo që tërhoqi më shumë vëmendje, ishte një deklaratë e Ilirit lidhur me moderatoren, Alketa Vejsiu duke thënë se ajo ka qenë pjesë e “Sanremo”-s përmes një ndërhyrjeje nga një super agjent në Itali.

“Të shkosh të prezantosh Sanremo ka qenë një Alketa Vejsiu, nëpërmjet ndërhyrjes së një super agjenti që është më i madhi i Italisë dhe hyri për një prezantim të shkurtër. Antonela të prezantojë Sanremo-n? A jeni në metro apo jo?”, tha Iliri.