“Këto janë mrekullitë”, për çfarë e ka fjalën Monika gjatë bisedës me Donaldin

Monika dhe Donaldi kanë biseduar për surprizat që morën pas spektaklit të prime-t në Big Brother Vip.

Të dy u shprehën të habitur nga madhështia e dëshirave për banorët e shtëpisë më të famshme në vend.

Monika: Rri mendoj për gjithë këtë, ku e di unë kur thonë mrekullitë, ja këto janë mrekullitë, mirë që gati katër muaj jemi bërë shumë të njohur nga ky format por pas gjithë këtyre katër muajve të jep edhe këto. Super unë kurrë nuk e kisha menduar këtë gjë, kurrë. kurrë kurrë.

Monika: Juve e keni edhe unë rri mendoj gjyq sh tek, juve që përmes medias të bëni mrekullira.

Donaldi: Sa bukur e kishin realizuar.

Monika: Këto e kanë tek mrekullitë, të thotë xhindi ke këto dëshira, zgjedh, këta janë industri vëlla. Romeo është çun punëtor.