Banorëve u jepet mundësia të darkojnë me miq ose familjarë, cili është kushti

Në këto ditë të fundit “Vëllai i Madh” po u jep mundësinë banorëve që të kalojnë sa më bukur me njëri tjetrin por edhe me të dashurit e tyre jashtë shtëpisë së “Big Brother”.

Është menduar që çdo ditë të organizojnë darka në shtëpi me miq dhe familjarë por për këto takime duhet të paguajnë me para të cilat i zbriten çmimit të madh.

Nuk dihet ende se kë do të zgjedhin ata.