Si përfundoi historia me ish-partnerin, Beniada i rrëfen Donaldit eksperiencën e keqe

Marrëdhënia e Beniadës dhe Donaldit po bëhet akoma më miqësore. Në një bisedë të bërë, Beniada tregoi se si përfundoi historia e saj me ish-partnerin.

Donaldi vazhdimisht donte të mësonte më shumë rreth kësaj historie duke dhënë edhe komentin e tij në disa raste.

Beniada tregoi fillimin e njohjes, si vijoi dhe deri në përfundimin e saj. Mbarimi i kësaj historie dhe kthimi në shtëpi i kishte kushtuar shumë shtrenjtë modeles.

 

 

 

 

Beniada: Vetëm me psikopatët gjithmonë.

Donald: Si përfundoi historia?

Beniada: Përfundoi duke marrë biletën për shtëpi dhe e lej aty.

Donald: Si biletat, pse me çfarë vajte? Me avion?

Beniada: Po me avion.

Burimi: Top Channel