Deklarata shokuese e Beniades: Nuk kam njohur asnjë djalë shqiptar

Bisedat mes Donaldit dhe Beniadës vijnë të thellohen dita ditës.

Kësaj here Beniada nuk ka preferuar të heshtë për historitë e saj të dashurisë. Ajo tregoi se nuk kishte pasur asnjëherë lidhje dashurie me djemtë shqiptarë.

Donaldi nga ana tjetër nuk i kurseu aspak komentet rreth kësaj teme interesante.

 

 

 

 

Beniada: Nganjëherë duhen edhe keto eksperieca.

Donaldi: Nuk ke qenë e lidhur asnjëherë me një cun shqiptar?

Beniada: Asnjëherë , s’kam njohur ndonjëherë një cun shqiptarë.

Donald: Joo.