Çfarë të bën dashuria…/ Donaldi stampon foton e Beatrix në bluzë

Një frymëzim i momentit i solli në mendje një ide disi të çmendur Donaldit. Ai vendosi të stampojë foton e Beatrix në bluzën e tij.

Kjo tregoi se Beatrixi po i mungon Donaldit dhe ai vendosi ta ketë gjithmonë me vete.

Ky gjest na sjell në mendje historinë e dashurisë së Donaldit dhe Beatrixit. Një histori që u shoqërua me shume debate e polemika. Këtu u përfshi edhe historia e lidhjes Bora-Donald tashmë e përfunduar.

Trekëndëshi më i komentuar i dashurisë Bora-Donald-Beatrix nxiti debate dhe presion shumë të madh .

Ky debat nisi nga deklarata e Donaldit e dhënë përpara njohjes me Beatrix, “kam hyrë vetëm dhe do të dal vetëm nga BBV”.

Një histori dashurie që nisi në shtëpinë më të famshme në Shqipëri dhe nuk e dimë se si do të vijojë, pasi Beatrix tashmë është jashtë duke e pritur Donaldin që të përfundojë eksperiencën e tij në Big Brother VIP.