Beniada përshëndet peshkatarët, Iliri dhe Arjola ia plasin të qeshurës

Beniada ka përshëndetur të gjithë peshkatarët në Shqipëri, ndërsa po merrnin rreze dielli me Ilirin dhe Arjolën.

Iliri e ka mësuar, pasi ajo nuk e dinte se çfarë do të thoshte peshkimi me kallama.

Mes të qeshurash prej mënyrës së të shqiptuarit të fjalëve, sërish Beniada ia ka dalë ta bëjë përshëndetjen.

Beniada: Përshëndesim të gjithë peshkatarët e Shqipërisë në veçanti peshkatarët e Tiranës…

 

 

Iliri: Ata me kalloma.

Beniada: Jo ata peshkatarët profesionistë, por ata si iliri që gjuajnë peshk me kaloma,

 Iliri: Me kaloma hahahah.

Beniada: Nuk e di si është kallomi, por gjëja më  e rëndësishme është që pasi t’i kapmi ti lini të notojnë prap në ujë.

Iliri: Duhet të thuash qëllofshi peshq

Beniada:  Shpresoj që ju qëllofshi peshq.