Arjola: Iliri është më i dobët përballë të dyve kur e sulmonin

Në një bisedë me Ilirin dhe Monikën,Arjola ka folur për Einxhel dhe Donaldin duke thënë se Iliri ka qenë më i dobët përballë tyre kur ata e sulmonin.

“liri është më i dobët përballë të dyve kur ata e sulmonin”,tha Arjola.

Menduan ata po e forcuan më shumë”,u shpreh Monika.