Rrushja tha se nuk i pëlqente se ishte mbipeshë, nuk do ta besoni si dukej Erioni disa vite më parë

Erioni dhe Rrushja tashmë janë në kërkim të dëshurisë në “Për’puthen” por kanë treguar se me njëri-tjetrin janë njohur pesë vite më parë. 

Rrushja tha se mes tyre ka pasur pëlqime dhe flirtime, por çdo gjë u pre në mes.

Konkurrentja rrëfeu se Erionin e ka pëlqyer ‘mentalisht’ më përpara, por nuk e pëlqente sepse ishte shumë ‘i trash’, pra i shëndetshëm.

Ndërsa tani e pëlqen fizikisht po do donte të ishte dhe në sjellje si më përpara.

Si duket kjo fjali e Rrushes ka tërhequr vëmendjen dhe ndjekësit kanë gjetur foto të Erionit para Për’puthen:

No description available.No description available.