Iliri dëgjon këngën e vajzës së tij, përfshihet nga lotët

Iliri është surprizuar paraditen e sotme teksa ka dëgjuar në shtëpi këngën e vajzës së tij.

Kënga daton para disa kohësh por kjo nuk e pengoi Ilirin që të çmallej dhe të ndjente zërin e saj.

Me lot në sy, ai i prezantoi banorët me kontekstin.

Banorët e tjerë u përpoqën ta ngushëllonin në këtë moment të bukur dhe delikat.