Vijon debati i ashpër me Einxhel, Donaldi tregon se përse e mori në punë

Edhe këtë prime në Big Brother VIP vijon debati i ashpër mes Donaldit dhe Einxhelit.

Ai është shprehur se e ka marrë në punë pasi ia kanë sugjeruar njerëz të afërt të tij.

Einxhel: Donaldi filloi të bënte ca goditje të ulta, pse s’ia çon Ilirit deri në fund,më vonë më thotë për mungesë njerzllëku. I jam kthy dhe i kam thënë vetëm ti mos më flit për njerzllik.

Donaldi: Ia bëra ofertën se më duhej një frymë e re, ma ka sugjeruar një njeri i afërt, thjesht prova zgjati shumë pak.

Donald: Je viktimizuar, je zhdukur, më ke prishur punë.

Einxhel: Cilët sponsora,  që do më prezantoje mua?