“Iliri po të futi llapën të shkriu”/ Biseda “hot” e banorëve në orët e vona të natës

BB VIP – Teksa dritat ishin fikur dhe të gjithë banorët ndodheshin në dhomën e gjumit, kanë nisur një bisedë “hot”.

Ilir Shaqiri, Arjola Demiri, Monika Lubonja dhe Einxhel Shkira ishin të shtrirë në dhomën e gjumit, ku kjo e fundit u shpreh se ‘balerini duket tip pasionant’.

“Unë të shkrij fare”, iu përgjigj Iliri duke shkaktuar të qeshura. Ndërsa deklarata e tij është pasur nga komenti i Arjola Demirit, e cila tha: “Iliri po të futi llapën të shkriu”.

Pjesë nga biseda:

Einxhel Shkira: Ti Ilir dukesh që je tip pasionant

Ilir Shaqiri: Unë të shkrij fare

Qeshin

Arjola Demiri: Iliri po të futi llapën të shkriu

Einxhel Shkira: Lëviza dhe krahun nga e qeshura

Burimi: Gazeta Shqip