“Do kishte shkulur themelet, show më i madh”/ Einxhel komenton zinxhirin: Duhet të kishte çuar Ilirin dhe Donaldin në nominim

BB VIP – Edhe pse kanë kaluar disa ditë që nga zinxhiri i fundit i shpëtimit, Einxhel dhe Arjola e kanë komentuar sërish. Në një moment, moderatorja e njohur thotë se Monika duhet që të kishte çuar në nominim Ilirin dhe Donaldin.

Pjesë nga biseda:

Einxhel: Ka pasur plot raste që kanë shkuar dy veta në nominim, më thuaj ndonjëherë që ne kemi çuar ata të dy, asnjëherë

Arjola: Jo

Einxhel: Për një arsye apo tjetër, nuk i kemi çuar asnjëherë ata të dy. Ta thashë e vetmja mundësi ishte e Monikës herën e kaluar, që ti nxirrte të dy. Aty i thashë do tregoje se je lojtare e fortë dreqi ta hajë. Aty do kishte shokuar gjithë opinionin publik, do kishte shkulur themelet. Kishte mundësinë për të bërë show-n më të madh. Thashë ku qëllova e para, atëherë ku nuk duhej të qëlloja e para.

Burimi: Gazeta Shqip