“ O zemra, e bëj për finale”/ Monika përgëzon Einxhel, si ia kthen ajo

Pas spektaklit të mbrëmjes së kaluar, ku Einxhel pati një përplasje me tone të ashpra me Donaldin, zgjodhi që të mos shtrihet për tu qetësuar.

Ndonëse vijon trajtimi i saj mjekësor pas incidentit dhe ndërhyrjes në krah, Einxhel tha se do të qëndrojë sepse nuk ka dhimbje.

Ndërsa Monika e përgëzoi për guximin duke i thënë “Je burrneshë”, por Einxhel iu përgjigj me ironi duke i thënë: “E bëj për finale.”

Einxhel: Nuk do shtrihem 2 minuta, fare nuk do shtrihem.

Monika: Sfidoje, nuk jam e lodhur thuaj, nuk jam.

Einxhel: Nuk më dhemb fare.

Monika: Burrneshë të kam.

Einxhel: Jo e zemra po e bëj për finale.

Monika: Dihet që nuk bëhet për finale, vetëm ajo nuk bëhet.