Mes Tanit dhe Donaldit, ja kush e la sonte shtëpinë e Big Brother!

Tani la sonte shtëpinë e Big Brother, në një përballje me Donaldin.

Tani ishte banori i fundit nga banorët e rinj që la shtëpinë më të famshme në Shqipëri.

Tani u përcoll me respekt nga të gjithë banorët, ndërsa tha se ishte shumë i lumtur që iku nga një nominim i përballur me Donaldin, një nga lojtarët më të fortë deri më tani.