Futi Mozzik brenda shtëpisë/ Ja çfarë dënimi i jep ‘Vëllai i Madh’, Donaldit

Donaldi theu rregullat gjatë prime-t të kaluar, pasi shoqëroi këngëtarin Mozzik, i cili ishte i ftuar, në ambientet e shtëpisë.

Dënimi që i dha Vëllai i Madh ishte të shkojë në nominim dhe mos të nominojë banorët.

Gjithashtu ai nuk mund të jetë as në votimin e hapur pak minuta më parë, ku publiku zgjedh finalistin e parë.