“Pse nuk e hapi kutinë e Pandorës? Adriana Matoshi: Arjola ka një dëshirë të vetme, për të është futur në Big Brother VIP

Aktorja Adriana Matoshi, një nga shoqet më të afërta të Arjolës u shpreh se ajo nuk e hapi kutinë e Pandorës sepse nuk ishte ajo dëshira që ajo kishte.

Sipas saj, Arjola ka një dëshirë të vetme dhe për të është futur në Big Brother VIP

“Arjola ka një dëshirë të vetme dhe është fut në Big Brother vetëm për atë. Kur e ka parë se nuk është ajo, nuk ka dashur që ta hapë”,  tha Adriana.

Kujtojmë se të premten, aktorja shqiptare refuzoi të hapte kutinë e Pandorës, duke i çuditur të gjithë, pasi surpriza ishte një udhëtim në Dizney Land bashkë me fëmijët e saj.

Burimi: Top Channel