Einxhel kthehet në shtëpinë e Big Brother, flet për operacionin: Më kanë vendosur vidë

Einxhel Shkira është kthyer sërish në shtëpinë e Big Brother pas incidentit dhe operacionit në sipital.

“Sot kur erdhi që të më kontrollonte, i thashë doktorit, a e pe mbrëmë Big Brotherin? Më tha shkova vonë në shtëpi, nuk arrita që të shihja”, tregon Einxhel.

Ajo nuk la pa komentuar zinxhirin e shpëtimeve duke thënë: “Iu thashë u desh që të thyeja krahun, që të më binte mua radha që të nisja zinxhirin.”

Ndërsa për gjendjen e saj shëndetësore u shpreh se ka patur vështirësi për të fjetur.

“Në 7 të mëngjesit kam fjetur, nuk më zinte gjumi për qamet, kisha mbetur kështu si… Do ta mbaj 10 ditë allçinë, fizoterapinë, koha e rikuperimit është goxha.

Ishte krahu komplet i shkalafitur, më kanë vendosur vidë, unë tentoja që ti shpjegoja mjekut të parë rënies, kam rënë me dorë i thoja”, tregon më tej Einxhel.