Befason Ana! Në përballje me Erionin, çohet dhe puth në buzë Edin

Ana Lleshi zhvilloi një takim sqarues në studio me Erioni, konkurenti me të cilin ka shfaqur shumë afrimitet së fundmi.

Përballja u bë e pazakontë që në fillim, kur pranë çiftit u ul Mikela, por akoma më e pazakontë u bë kur Ana shkoi drejt Edit dhe e puthi në buzë. Këtë veprim e bëri për t’i treguar Erionin dhe publikut se ka diçka serioze dhe nuk po bën lojë, siç u shpreh ajo.

Pjesë nga biseda:

Erion: Ti ndoshta ke ardhur e ke shfrytëzuar këtë punën time me të Mikelës për të pasur hyrje më të zjarrtë se jo cdo kush e kishte vëmendjen që kam unë me Mikelën, atë afrimitet dhe marrëdhënie që kisha me Mikelën.

Mikela: Pse vëmendje kishe ti me mua?

Erion: Kuku nana jem.

Mikela: He mbaro se po të dëgjoj.

Erion: Kur flet ti, unë humb krejt. Ti e ke akumuluar nga jashtë dhe e ke parë që të hysh në mënyrë sa më të zjarrtë.

Ana: Unë hyra se ashtu doja se atë mendim kisha dhe nuk të jap ty llogari për hyrjen time.

Erion: Thjesht më vjen me qesh se të njëjtat që ia ke thënë atij djalin, mi ke thënë dhe mua.

Ana: Diferenca shihen me kohën.

Mikela: Po ti nuk i bëre të njëjtat gjeste që bëre me mua dhe me këtë vajzën.