“Shpëtuan Donaldi dhe Iliri nga unë”, pamjet e Einxhel pasi doli nga shtëpia e Big Brother VIP

Pas incidentit gjatë lojës, Einxheli doli nga shtëpia e Big Brother VIP për t’iu nënshtruar një ndërhyrje.

Mbrëmjen e sotme janë transmetuar pamjet e Einxhel pasi doli nga shtëpia dhe komunikimi me mjekët.

Gjatë rrugës për në spital, Einxheli është ndjekur me kamera kudo dhe ka rrëfyer se nuk e bëri të madhe me banorët që të mos shqetësoheshin.

“Shpëtuan Donaldi dhe Iliri nga unë”, tha Einxheli në batutë e sipër.

Më pas iu nënshtrua ndërhyrjes dhe doli me sukses.