Monika “qan hallet” me Einxhel për Ilirin: Unë ja bëj hallall, nuk kam asgjë me të…

Ditën e djeshme Monika dhe Einxhel kanë folur për Ilirin, një ndër banorët pretendent për çmimin e madh.

Teksa Monika ka pohuar se nuk ka asgjë me Ilirin, Einxhel i ka thënë se ky i fundit Mendosn që Monika kërkon ta mbaj mirë me të gjithë.

“Unë nuk kam asnjë gjë me të,gjeje ti çfarë ka,një fjalë,një debat,një keqkuptim,një ofendim,unë ja bëj hallall”,tha Monika.

“Ai ka menduar se do ta mbash mirë dhe me atë dhe me Donaldin por në momentin që ti e ke shpëtuar atë,atij aty i ka ngecur”,i tha Einxhel.

Ndërkohë kujtojmë se një ndër përballjet më të ashpra që ka ndodhur në program ka qenë ajo mes Monikës dhe Ilirit, teksa këta të dy kanë qenë aleat të ‘pandarë’ me njëri- tjetrin.

Burimi: Gazeta Shqip