“Është gati t’i shkelë të gjithë me këmbë”/Monika e ashpër me Ilirin

Në një bisedë me Donaldin dhe Egzonën, Monika ka folur shumë ashpër për Ilirin.

Ajo është shprehur se për Ilirin kjo lojë nuk është asgjë dhe se ai është gati ti shkeli të gjithë me këmbë.

Atij i është dashur të bëj një jetë të vështirë që kjo lojë që po bën këtu brenda të mos i duket asgjë,është gati ti shkel të gjithë me këmbë.Ai ka vetëm një qëllim,të fitojë “Big Brother”,tha aktorja.