Shkeli rregulloren, ja dënimi që “Vëllai i Madh” i dha Beniadës

Beniada është padyshim një nga banoret më pozitive në shtëpi. Mesa duket spektakli i sotëm vërtetoi se edhe ajo nervozohet dhe irritohet duke shkaktuar edhe “dëme”.

Pak ditë më parë ajo është revoltuar nga mosfunksionimi i derës së dollapit të saj. Pasi tentoi ta rregullonte vetë, ky dëmtim u thellua edhe më shumë.

Beniada u përpoq të fshihtë edhe “provat” për veprimin e bërë. “Vëllai i Madh” vendosi ta dënojë Beniadën duke e detyruar t’i dhurojë banorëve ëmbëlsira, pa mundur t’i konsumojë vetë ato.

Burimi: Gazeta Shqip