“O i poshtër”/ Iliri zbulon vendin e fshehtë ku ka pircing, Beniada: Lamë nam

BB VIP – Pak ditë më parë, “Vëllai i Madh” u kërkoi të gjithë banorëve që të tregonin nga një sekret që të tjerët nuk e dinin. Më pas ata do të lexonin sekretin e njëri-tjetrit dhe do të gjenin se kujt banor i përket.

Një prej tyre tregoi se ka një pircing në një vend sekret dhe sot është zbuluar se banori në fjalë është Iliri Shaqiri.

I pyetur nga Arbana, Iliri tregoi vendin ku ka pircing, duke shkaktuar shumë të qeshura, teksa Beniada vazhdoi ta pyeste pasi nuk po e kuptonte.

Pjesë nga biseda:

Iliri: Duhet vërtetuar, por po jua them, kam pircing tek “gishti i madh i këmbës”.

Arbana: Aaa vërtet?

Beniada: Ça pircing është ky?

Arjola: Ça?

Iliri: Është pircing special

Einxhel-Beniadës: Ta shpjegoj pastaj

Arbana: O i poshtër

Beniada: Aaaa

Arjola: E kape me vonesë Beniada

Beniada: Lamë nam fare

Burimi: Gazeta Shqip