Iliri shikon ëndrrën e çuditshme me bashkëshorten, u rrëfen banorëve se ç’do të bëjë kur të dalë

Iliri ka rrëfyer ëndrrën e tij me Emanuelën dhe planet për tu bërë me fëmijë të dytë.

Gjatë një bisede me Einxhelin, u shpreh se ka dëshirë që të zgjerojë familjen, ndërsa ajo i tregoi rastin e një mikeshës së saj që kishte bërë vizita mjekësore pasi e kishte me shumë dëshirë dhe nuk po bëhej dot me fëmijë.

Iliri: Unë pashë Emanuelën në ëndërr që më tha, doli pozitiv testi.

Einxhel: Kur të dalësh do ia jepke bam bam. Nëse e keni mirëmenduar dhe e doni patjetër, nuk keni pse torturoheni se mjekësia ka avancuar shumë.

Iliri: Kam qejf që po e solli Zoti se unë jam okej.

Einxhel: Zoti të ka sjellë dëshirën. Një shoqe ime që donte aq shumë fëmijë, kishte vite që po tentonte dhe nuk po ngelte. Derisa i thamë, kur e shikon që nuk po ndodh, mjekësia ka avancuar. I pa të gjithë problemet që kishte, i zgjidhi, lindi çunin.