“ Shkoni lëpihuni! E ekzagjeroi se u vesh me të zeza”/ Einxhel nevrikos keq Donaldin: Nuk besoj tek lidhja jote me Trixën

Një debat i ashpër ka nisur mes Einxhel dhe Donald për faktin që nuk kanë pasur asnjë komunikim me njëri-tjetrin.

Që kur Donaldi nuk zgjodhi Dagzin në zinxhirin e shpëtimit, Einxhel zgjodhi që të mos kishte më komunikim me të dhe e akuzoi se la shokun e tij për të shpëtuar Tanin.

Gjatë debatit në spektaklin e sotëm, Einxhel përmendi se si Donald qëndroi vetëm pasi Beatrix u largua nga shtëpia.

Einxhel: Nuk besoj te lidhja e Donaldit me Trixën.

Donald: Aa tani nuk beson. Ti punon te bashkia e Orikumit. Ti di çdo gjë pastaj fol për çdo gjë.

Einxhel: Atë po e bën ti.

Donald: Siç e përmendi gjithmonë Dagzi Dagzi, unë di t’ia tregoj respektin një shoku. Por me këto veprime që ka bërë Einxheli në këtë fazë loje, sic nuk më ka ardhur mirë me Dagzin në një moment. Shkoni lëpiheni aty me njëri-tjetrin.

Ilir: Ne rrimë dyshe dyshe gjithë ditën me atë që kemi më të afërt.

Einxhel: Ke gjithë këto ditë pse nuk mi ke thënë por i ke lënë për Prime?

Donald: Unë besoj tek Einxheli me Dagzin. Nuk besoj se është aq e ekzagjeruar, u vesh me të zeza.

Einxhel: Ti zure cepat e shtëpisë, u ngujove. Këtu ke dhe frikë të mërzitesh se të bën Donaldi vejushë.

Donald: Më lër të flas o urbanistika e Orikumit. Kam qenë unë që për Sarën i kam thënë Trixës “mos”. Nëse flasim për shokë, kurrë nuk do të lija Trixën të thojë diçka. Unë e kam treguar se çfarë shoqërie kam pasur.

Burimi: Top Channel