“Mos u ndiko nga presioni”, Alesia shpërthen në lot në mes të emisionit

Alesia pati një përplasje me Samiun, i cili e akuzoi për lojtare dhe kamuflazh në Për’puthen.

Ai iu referua marrëdhënies me Albin. Ky i fundit ka shfaqur hapur pëlqimin për Alesian, por ajo duket se nuk është ende gati për të nisur një lidhje me të.

Pas debatit me Samiun, Albi kishte diçka për t’i thënë Alesias.

Albi: Mos u ndiko nga fjalët dhe mendimet. Ndonjëherë dashje padashje, i gjithë ky presion që është në studio, mund të të shtyjë dhe në ndonjë sjellje të sforcuar kundrejt të tjerëve dhe meje. Bëji gjërat siç i ndjen dhe mendon. Se si vjen tek unë, e vendos unë pastaj.

Pas kësaj, Alesia u përlot dhe Albi nuk hezitoi që t’i jepte përqafim, ndërsa Samiu dëgjohej duke thënë: “Ky është realiteti që dhemb.”