Monika refuzon komunikimin me të/ Si reagoi Iliri?

Debatet, konfliktet dhe strategjia e lojës duket se ka lënë gjurmë në sjelljen e tyre gjatë kësaj jave.

Gjatë spektaklit të sotëm ata u përpoqën të tregonin arsyen e kësaj rrethane.

Monika ka sqaruar se me Ilirin nuk ka asnjë arsye që të jenë miq për aq kohë sa ai e ka ofenduar.

‘’Nuk kam pse të flas me të, ai me sjelljen e tij më ka fyer dhe ofenduar. Nuk mendoj se e kam merituar’’, tha ajo.

Nga ana tjetër Iliri replikoi duke shtuar: Nuk besoj se Monika mund të presë gjë tjetër nga një njeri i ligë dhe i poshtër si unë.

Kështu më ka quajtur Monika dhe këtë sjellje duhet të presë.