Einxhel ironi me Beniadën: Përqafoje Donaldin se mos të…

Einxhel vijon të mbajë mëri për faktin se askush nuk e shpëtoi Dagzin te zinxhiri që u zhvillua natën e spektaklit të kaluar.

Madje, sot ajo nisur ditën me thumbime ndaj Donaldit.

Ka qenë Beniada që e ka zgjuar aktorin me një përqafim.

Ai ishte ende i shtrirë në krevat, teksa modelja njohur shkoi dhe e përqafoi dhe e pyet se si është.

Në këto momente ndërhyri Einxhel, duke thumbuar.

“Përqafoje se mos të shpëton te zinxhiri tjetër, ta kesh, se nuk i dihet jetës”, i thotë moderatorja-Beniadës.