Banorët zbulojnë sekretet e njëri-tjetrit

Në shtëpi ka mbërritur një zarf, përmbajtja e të cilit ka një sfidë shumë interesante për banorët.

Secili prej tyre ka rrëfyer në dhomën e rrëfimit një sekret nga jeta e tyre.

Të gjitha sekretet janë listuar në zarfin e bardhë dhe banorët kanë detyrën që të gjejnë banorin që ato i përkasin.

Rregullat janë vetëm dy, konkurentët penalizohen në rast se tregojnë sekretin e tyre dhe gjithashtu nuk mund të ketë më shumë se një sekret për secilin banor.

Në shtëpi kanë nisur menjëherë diskutimet dhe analiza në kuadër të kësaj loje.

Burimi: Gazeta Shqip